Zvýraznite svoju krásu

Skoro každá žena neustále hľadá spôsoby, ako zvýrazniť svoju prirodzenú krásu. Či už si farbí vlasy, alebo si pravidelne dáva tvarovať a upravovať svoje nechty. Veľmi obľúbeným prostriedkom na skrášlenie a zvýraznenie prirodzenej ženskej krásy je aj predlžovanie mihalníc.

Veľa ľudí sa domnieva, že tento spôsob ku nám prišiel z USA, ale nie je to pravda. Približne pre dvanástimi možno trinástimi rokmi prišiel z ďalekého Východu. Technika predlžovania a zahusťovania mihalníc je metóda, ktorá vám poskytne dlhé, husté, prirodzené mihalnice a sexy vzhľad. Na tieto účely existuje špeciálne sérum, ktoré je kombináciou polypeptidov, hydratačných látok a vitamínov s proteínmi.

Polypeptidy – dodajú vašim mihalniciam fascinujúcu dĺžku a neodolateľný objem. Vďaka kreatínu budú vaše riasy zdravé a začnú rásť aj tam, kde doposiaľ nerástli. Hydratačné látky – glycerín a rastlinné výťažky z jojobového a makadamiového oleja sa postarajú o hydratáciu pokožky na viečkach a mihalnice budú mať krásny lesk a mladistvý vzhľad. Vitamíny a proteíny – zabezpečia husté a dlhé mihalnice, omladené a nádherne lesklé.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Zvýraznite svoju krásu, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *