5x ako mať kvalitný sexuálny život

Za licenciu fotky ručí: top-sexshop.sk

Za licenciu fotky ručí: top-sexshop.sk

Patríte medzi mladé neskúsené páry či zrelých vášnivých milencov? Nech máte akékoľvek skúsenosti, tak aj do vašej postele môže zavítať stereotyp či nejedna sexuálna kríza. Chcete mať kvalitný sexuálny život? Tak sa pustíte do práce, pretože v dnešnej dobe nie je nič zadarmo. Ak máte nejaké sexuálne nezhody, vždy je spôsob ako ho vyriešiť, preto svoje zaryté povahy nechajte zavreté v skrini. Zahoďte hrdosť a odviažte sa! Je mnoho spôsobov ako zachrániť či spestriť vaše sexuálne hrátky. Tak čo by nemalo chýbať správnemu milostnému životu? Ponúkam vám 5 bodov, ktorými sa skúste inšpirovať. Takto môžete zažiť dráždivé a vzrušujúce noci s vašou partnerkou.

Hádky bokom

Prišli ste z práce unavený a doma vás čakajú opäť ďalšie starosti? Ženské nálady či ukričané deti vám zdvíhajú tlak a ste na pokraji nervového zrútenia? Nadýchnite sa a vydýchnite! Stres, frustrácia a depresia vám neprinesú ani radosť ani vyrovnanosť. Všetky rodinné a partnerské konflikty sa ľahko môžu premostiť do postele, tak sa nečudujte, že je váš sexuálny a manželský vzťah v troskách. Doprajte si zaslúženej pohody! Ale ako? Každý problém má svoje riešenie, preto ho nikdy neodkladajte na neskôr. Ako sa hovorí: „Čo môžeš urobiť dnes, neodkladaj na zajtra.“ Zbytočne sa vám všetko nakopí a budete mať v hlave a živote poriadny chaos, zmätok. Takisto nezabudnite na romantiku! Možno už gentlemani vymreli, no vy buďte tým posledným, ktorý ju očarí. Pripravte jej krásny večer plný hrejivých sviečok a červených ruží, na ktorý bude ešte dlho spomínať.

Bez predohry to nepôjde

Chcete mať pokojnú a milú ženu po svojom boku? Tak nezabudnite na predohru! Ženy dosahujú vyvrcholenie oveľa ťažšie, preto je dôležité, aby ste sa jej začali venovať viac ako doteraz. Na jednej strane sú to jemní a čistí anjelici, na druhej neskrotné a nebezpečné diablice. Miluje masáže vaša partnerka? Kto nie! Tak jej doprajte dráždivú masáž, ktorá ju vyburcuje k pozoruhodným výkonom. Takisto stimuláciou jej erotogénnych zón v nej zvýšite jej sexuálne túžby a chuť po vašom rozpálenom tele. Vedzte, že sa vám odvďačí tými najpríjemnejšími spôsobmi a vy sa ocitnete doslova v siedmom nebi.

Vzrušujúca zmena

Túžite po zmene a zbaviť sa tak stereotypu, ktorý vám zabíja vašu vzájomnú vášeň a vzrušenie? Tak nestrácajte čas a urýchlene to zmeňte! Ak sú vášnivé bozky a tri sexuálne polohy vaše doterajšie milovanie, tak to ste veľmi ďaleko nepokročili. Nebolo by na tom nič zlé, ak ste s tým spokojný, no mnoho mužov by nebolo. Ak chcete spestriť a oživiť váš sex, siahnite po zaujímavejších polohách, ktoré vás zblížia. Ak nie ste z tých najskúsenejších, nechajte sa inšpirovať literatúrou akou je kámasútra alebo sa jednoducho nechajte viesť vlastnou fantáziou. Verte svojim inštinktom a chutiam, ktoré vás dovedú do spoločného uspokojenia.

Nalaď sa

Ste unavený a vaša partnerka bez nálady? Chceli by ste si dopriať pár nežných chvíľ, ale vaše sexuálne chute sú jednoducho na bode mrazu? Neváhajte a podporte ich. Ako? Vyskúšajte
afrodiziaka, ktoré vás nenechajú ľahostajným. Nielenže zvyšujú pôžitok z milovania, ale pomáhajú mužom s problémami erekcie. Pocity menejcennosti či zúfalstva môžu byť razom preč! Afrodiziaka nájdete nie len v podobe kvapiek či tabletiek, pretože mnohé z nich sa ukrývajú v šťavnatom ovocí, zeleninke či sladkej čokoláde. Môžete svojej láske navariť jedlo, ktoré rozpáli nie len jej srdce, ale ja sexi telo.

Erotické pomôcky v posteli

Pre niekoho pomocník, pre niekoho hanba na celý život. Ak si myslíte, že erotické pomôcky majú byť tabu, tak nielenže sa mýlite, ale takisto máte veľkú smolu! Títo pomocníci vám poskytnú rozkoš a vzrušenie, po ktorom tak neskutočne túžite. Erotické pomôcky ako vibrátor sa čoraz viac a viac stávajú veľmi vyhľadávaným spoločníkom mnoho žien, a takisto párov. Pomáha pri sexuálnych radovánkach, kedy si partner vyžaduje menšiu „pauzičku“, no takisto dokáže príjemne stimulovať tie najcitlivejšie miesta žien. Použite vibrátory ako formu predohry, kde môžete využiť aj erotický masážny olej. Táto dráždivá kombinácia vám vyčaruje vyvrcholenie, o ktorom ste doteraz ani nesnívali. Erotické pomôcky z www.top-sexshop.sk vám ponúkajú nie len dobré ceny, ale aj kvalitu, ktorú si vaše telo zaslúži.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)