Profesionálne nechty sama doma

Za licenciu na fotku ručí sadananechty.sk

Za licenciu na fotku ručí sadananechty.sk

Chcete byť očarujúce a krásne ženy pre nejeden mužský pohľad? Ak chcete zožať takúto slávu, bude vás to aj niečo stáť. Navštevujete kadernícke salóny či rôzne nechtové štúdia? A na čo? Určite dbáte o svoje zdravie a krásu, no načo preplácať toľko peňazí, keď si dokážete vykúzliť hustú hrivu a zvodné nechty aj sama doma? Možno máte obavy, že nezvládnete takú úpravu, ale to ste na veľkom omyle! Aj kozmetičky niekedy museli urobiť prvé krôčiky, a preto sa spoločne pustíme do tých našich prvých. Teraz si vytvoríte profesionálne nechty aj sama doma.

Zaslúžený relax

Tak ako vaše telo, tak aj vaše nechty potrebujú oddych a uvoľnenie po náročných dňoch. Neustále umývanie riadu a používanie rôznych čistiacich chemických prípravkoch dajú vašim malým zázrakom zabrať. Preto im doprajte očistu a regeneráciu, akú si zaslúžia. Vložte svoje ruky do misky s vodou a mandľovým olejom, ktorá im dodá hebkosť a pevnosť. Nemáte po ruke mandľový olej? Tak ho zameňte olivovým, ktorý určite nechýba takmer v žiadnej domácnosti. Takisto vyskúšajte vyživujúci olejček na nechty obsahujúci mnoho vitamínov a minerálov, ktoré podporujú zdravý rast a udržujú vaše nechty zdravé.

Preč s neželanou kožičkou

Trápi vás prebytočná kožička okolo vašich nechtov? Môžete sa jej jednoducho zbaviť, avšak na jej zatláčanie určite nepoužívajte nebezpečne ostré predmety akými sú pilník či nožnice. Na to sú špeciálne zvolené manikúrne pomôcky ako orezávač a zatlačovač nechtovej kožičky. Dbajte, aby ste si nenarušili kutikulu a pristupujte pri jej odstraňovaní opatrne. Takto docielite efektný výsledok.

Prečo gélové nechty?

Mnoho žien chcú byť prirodzene krásne, no niekedy si musíme trošku dopomôcť. Nie každá z nás sa môže pýšiť pevnými a dlhými nechtami, preto gélové nechty sú výbornou metódou ako naplniť svoju spokojnosť a radosť. Ak si myslíte, že sú nebezpečné, tak sa k vám dostali mylné informácie. Ak používate kvalitné sady na nechty, vhodné prípravky a postupy, tak žiadne nežiaduce vplyvy vám tu nehrozia. Gélové nechty sú veľmi praktické, pretože sa nemusíte o nich dennodenne starať, a takisto sa báť zlomených nechtov počas umývania riadu či iných domácich prác.

Okrúhle tvary verzus štvorcové

Chcete byť „IN“, ale neviete, aké tvary sa dnes nosia? Nesnažte sa za každú cenu vyhovieť módnym výstrelkom dnešnej doby, pretože každá sme jedinečná s vlastným vkusom obliekania a skrášľovania sa. Čoraz viac a viac žien volí okrúhle tvary, ktoré sú nie len štýlové, ale takisto aj opticky predlžujú nechty. Takže ak patríte k slečnám, ktoré majú širšie nechty, určite voľte tieto tvary. Takisto z módy nevyšli ani štvorcové, avšak ich hrany už nie sú ostré, ale jemne zaoblené. Pôsobí to prirodzenejšie a decentnejšie. Zvoľte si tvary, ktoré sa najviac hodia vášmu vkusu a nechtom.

Bláznivé farby

Nech je akékoľvek ročné obdobie, rok 2013 jednoducho hýri farbami. Krvavá červená či anjelská biela sú stále osvedčeným tipom, ktorý vás nesklame. Ak ste milovníčkami francúzskej manikúry, tak sa nebráňte farbám a zbavte sa klasiky. Mnoho žien si vymenilo klasickú bielu za žiarivú ružovú, čím oživili svoje dokonalé gélové nechty.

Vkusné ozdoby na nechty

Nemusíte čakať na žiadne príležitosti a vytvorte si nechty, po akých snívate! Kamienky či perličky už nemusia čakať na plesovú sezónu, pretože takto originálna a výrazná môžete byť aj počas bežného dňa. Nebuďte nenápadnými myškami a kráľovsky si ozdobte svoje nechty. Avšak všetko s mierom! Určite nechcete pôsobiť gýčovo a lacno, preto pozor na tieto omyly žien. Čoraz väčšej obľube sa tešia 3D ozdoby. Pôsobia extravagantne, no zároveň honosne.

Kvalitné sady na nechty

Každá úprava nechtov stojí za vašimi šikovnými ručičkami a tvorivosti. Avšak to nie je všetko! Veľmi dôležité sú prípravky a sada na gélové nechty od www.sadananechty.sk , s ktorou budete pracovať. Gélové sady obsahujú UV lampy, ktorých manipuláciu zvládne každá jedna z vás. Nie je to nič náročné, no záleží od vašich požiadaviek, po akej siahnete. Existuje malá, ale aj profesionálna sada na nechty, ktorá je určená skôr pre ženy s vlastným nechtovým štúdiom. Takisto má viacero funkcií a jej kvalita je aj na vyššej úrovni. Ak nemáte dostatok informácií a neviete sa zorientovať, na internete nájdete nechtové eshopy, ktoré vám ponúkajú kvalitné a lacné sady na nechty, pomocou ktorých si vyčaríte krásne a originálne gélové nechty, po ktorých ste tak túžili.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Profesionálne nechty sama doma, 1.0 out of 10 based on 1 rating