Sme skutoční odborníci na nano impregnáciu. Vykonáme kvalitné umývanie, čistenie, impregnačný náter okien, kobercov, fasád, markíz, slnečníkov, žalúzií. Výškové práce Žilina

Čistíme, leštíme, vrátane impregnácie, všetky druhy okien – kastlové, skrutkovacie, francúzske, otáčacie, plastové okná, okná s ochrannou fóliou a iné. Umývame aj výklady, presklené plochy.

Zamestnanci našej upratovacej firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. výškové práce Žilina, sú preškolení profesionáli, ktorí vedia ako správne, systematicky a kvalitne ošetriť povrchy. Umývanie okien vykonávame tak vo výškach z vysokozdvižnej plošiny, z lešenia, ako aj horolezeckou technikou, dostaneme sa aj na neštandardne prístupné miesta.

Na okná používame tiež čistiace prostriedky, ktoré zaručujú nielen čistotu, ale aj lesk okien. Umyjeme Vám aj zle prístupné časti, rámy a parapety z vnútornej i vonkajšej strany. Technické vybavenie a všetko potrebné na umytie okien na ťažko dostupných miestach si sami zaistíme. Špecializujeme sa aj na umývanie, čistenie žalúzií, lamiel, roliet či markíz.

Hydrofóbnu nano impregnáciu okien a na sklá aplikujeme pomocou technológie GLP. Táto technológia je dvojfázová hydrofóbna nano technologická impregnácia na liehovej báze. Je určená predovšetkým na strešné okná, sklenené fasády, solárne panely, skleníky, presklené výklady, na sklá hladké a na menšie plochy skiel s jemným ornamentom. Má ochranný účinok proti vode a špine, založený na princípe lotosového efektu. Na vode odolnej nano vrstve dochádza k zhlukovaniu vody a špiny do guľôčok a ich odvádzanie z povrchu samospádom alebo prúdením vzduchu. GLP spôsobuje hydrofobizáciu, olejofobizáciu a samočistiacu schopnosť ošetreného skla. Zabraňuje uchyteniu plesní, vodného kameňa a vzniku škvŕn napr. od hrdze. Chráni pred pôsobením chemikálií do hodnoty pH13 – solí, kyselín aj zásad. Zásadnou mierou znižuje náklady na údržbu skiel, predlžuje ich životnosť a vylepšuje optický vzhľad.

Pýtate sa ako čistíme sklenené plochy? V prvej fáze musíme dôkladne očistiť a odmastiť presklené plochy. V druhej fáze ošetríme sklenené plochy pomocou technológie Nanoclean – nanesieme na plochy a necháme 20 minút zaschnúť a prvýkrát dôkladne vyleštíme. V tretej fáze na takto pripravený povrch už môžeme naniesť a rozotrieť hydrofóbnu impregnáciu GLP, ktorú druhýkrát vyleštíme do vysokého lesku. Potom, čo je sklenený povrch ošetrený GLP sa umýva iba čistou vodou – nie je nutné používať čistiace prostriedky. Táto nano vrstva je odolná teplotám do cca 450 ° C. Spojením nano častíc s podkladom je vytvorený absolútne spoľahlivý ochranný mechanizmus pre povrch. Nano formátovaný povrch zostáva však paropriepustný – má možnosť “dýchať”. To nám umožňuje vytvoriť vďaka nanotechnológii hydrofóbnu, olejofóbnu a acidofóbnu úpravu povrchu.

Naša upratovacia firma pristupuje individuálne ku každej zákazke, s nami sa dohodnete na malom aj na veľkom upratovaní. Ponúkame hlavne spoľahlivých pracovníkov, ľudský prístup, z čoho plynie minimálna fluktuácia a následne minimálny počet reklamácií. Naše jednotkové ceny sa pohybujú v priemere od 1,00 €/ m2.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *