Výškové práce Bratislava. Umývanie výkladov, čistenie a impregnácia fasád

Myslela som, že je úplne jedno akým spôsobom sa čistí koberec až do tej doby, než som narazila na firmu, ktorá mi čistila koberec extrakčnou metódou. Od tej doby, čo som mala túto zlú skúsenosť, som sa zamerala na firmy, ktoré ponúkajú inú metódu než extrakčnú. Prečítala som si, aké ďalšie metódy ešte existujú a rozhodla som sa pre firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., / tepovanie čistenie sedačiek, kotúčové tepovanie kobercov. Kancelárie Bratislava môžu túto ponuku využiť naplno.

Na centrále som si dohodla termín, kedy môžu ku mne prísť a netrpezlivo som čakala. Pracovníci firmy sa dostavili v presne dohodnutý čas. Bola som rada, že prišli načas, nemám totiž rada mrhanie časom. Keďže som strojovú metódu čistenia kobercov Bratislava predtým nepoznala, všetko mi vysvetlili do podrobností.

Chlapi najskôr naniesli na koberec chémiu, ktorú museli nechať nejakú dobu pôsobiť. Mala som strach, že to tam bude páchnuť, ale tá chémia príjemne voňala, ba dokonca pôsobila aj dezinfekčne proti baktériám a alergénom. To som bola naozaj milo prekvapená. Po skončení čakacej doby pôsobenia chémie, sa pustil jeden z pracovníkov do čistenia koberca kotúčovým strojom.

Tento stroj má vysoké šampónovacie kefy, takže sa s ním môže čistiť aj koberec s vysokým vlasom. Krok za krokom kefovali koberec po celej jeho ploche, až prišli na jeho koniec. Na koberci vznikla pena, ktorá na seba naviazala všetku špinu, ktorá bola do koberca zašliapaná. Akonáhle bol koberec celý vykefovaný, druhý pracovník sa chopil vysokovýkonného turbo vysávača a začal vysávať celý koberec.

Po dokončení vysávania som skoro nemohla poznať svoj vlastný koberec, akým spôsobom sa rozžiaril a omladol o niekoľko rokov. Hlavné bolo to, že zmizli všetky fľaky a neobjavili sa žiadne mapy. Vrele odporúčam spoluprácu s firmou A SERVIS.

Bývam v jednom menšom byte v Bratislave, ale je trochu chladnejší, tak musím mať všade koberce. Pretože ich mám hneď niekoľko, tak sa mi ich nechce čistiť samotné. Z tohto dôvodu som sa rozhodla, že vyhľadám profesionálnu upratovaciu firmu na čistenie kobercov v Bratislave. Podľa recenzií a hlavne podľa toho, že sa zaoberajú strojovou metódou čistenia kobercov, som sa rozhodla pre firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 23b

Zavolala som na centrálu a dohodla si termín. Bola som rada, že si našli čas hneď druhý deň. Prišli dvaja pracovníci firmy a pustili sa do práce. Šlo im to od ruky a boli naozaj šikovní. Nestrácali čas zbytočnosťami a nerobili si pauzičky na cigaretu alebo čokoľvek iné. Než som sa nazdala, tak už mali koberce vykefované kotúčovým strojom a pustili sa do vysávania. Ten vysávač bol veľmi výkonný, pretože vysal koberec takmer dosucha.

Bola som rada, že moje koberce opäť vyzerajú skvele a skoro ako nové a nemusím si kupovať ďalšie. Týmto chcem firme A SERVIS poďakovať za ich perfektne odvedenú prácu a určite odporučím ich služby ďalej.

Výškové práce Bratislava. Umývanie výkladov, čistenie a impregnácia fasád

Spoločnosť A SERVIS LIPKA, s.r.o., výškové práce čistenie fasád, umývanie okien Bratislava,  funguje v niekoľkých štátoch – Česká republika, Slovenská republika, Nemecko, Rakúsko – už mnoho rokov a môže ponúkať svoje služby aj zahraničnej klientele. Ako tím profesionálov s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti upratovacích služieb umývania okien robí zákazky pravidelné a opakujúce sa, ale tiež jednorazové či nárazové.

Intervaly si zákazník môže určiť sám alebo môže využiť štandardnú ponuku cyklov umývania výkladov – umývanie 1x za 30 dní z vonkajšej strany a 1x za 90 dní z vnútornej strany okien. Zamestnanci A SERVIS pracujú s kvalitnými pomôckami, a v prípade, že sú sklenené plochy zle dostupné, sú vybavení vysokozdvižnou, horolezeckou a speleologickou technikou, na ktorú sú dôkladne preškolení pre prácu vo výškach podľa vyhlášky 147/2013 Z. z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci na pracovisku s nebezpečenstvom pádu z výšky.

Odborne čistia aj okenné rámy a parapety, zbavujeme okolie okna pavučín a zatvrdnutých nečistôt.  K umývaniu okien požívame trik takzvaného suchého leštenia, ktoré spočíva v tom, že nepoužívajú žiadne leštidlá, ale len 100% bavlnenú textíliu, ktorou sklenenú plochu vyleštíme. Suchý trik leštenia zaisťuje, že po krátkom čase neuvidíte na oknách kruhy a ťahy po leštení.

Klientom firma odporúča aplikáciu hydrofóbnej nanotechnologickej impregnácie – tzv. Glassprotect. Tá pomocou tzv. lotosového efektu vytvorí guličky z prachu a spadov a vody, ktoré sa samospádom alebo vetrom z okna odvalia preč.

Glassprotect vaše okno chráni až 6 rokov a po túto dobu nie je treba okná umývať. A SERVIS LIPKA, s.r.o. v oblasti upratovacích služieb robí aj ďalšie činnosti – čistenie markíz, denné a pravidelné upratovanie domu, bytu, vily, rezidencie, kancelárie či firmy, upratovanie po stavbe a iných rekonštrukčných činnostiach, upratovanie po maliaroch a remeselníkoch, strojové čistenie kobercov, odstraňovanie graffiti a nanesenie antigraffiti ochrany, strojové čistenie a voskovanie podláh, odstraňovanie plesne technológiou LSG.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *