Luxusné bazény

Pre najnáročnejších zákazníkov sú určené luxusné bazény z našej ponuky Myrtha® Design. Bazény sú osadené do zeme, alebo si môžete vybrať aj nadzemný variant. Výhodou luxusných bazénov Myrtha® Design je ich flexibilnosť už pri navrhovaní a rýchlosť montáže a osadenia na pozemku.

Myrtha ® Design je exkluzívna technológia Myrtha Pools® určená pre najnáročnejších zákazníkov vyžadujúcich špičkovú kvalitu bazénov. Myrtha® Design vytvára na poli tvorby bazénov revolučnú kvalitu a rýchlosť osadenia bazéna na Vašom pozemku.

 

Revolučný bazén Myrtha® Design

Myrtha ® Technology je prienikom medzi klasickými betónovými bazénmi a bazénmi, ktoré sú vytvorené ako prefabrikant. Bazeny Myrtha® Design sú prispôsobivé svojim tvarom a rozmermi podľa požiadaviek zákazníka. Rýchlosť a jednoduchosť sa prejavuje už pri navrhovaní tvaru a rozmerov luxusných bazénov Myrtha® Design.

Bazény sa vyznačujú nielen flexibilitou tvaru a rozmerov, ale sú spoľahlivé, odolné a zákazníkovi skrátia montáž a osadenie bazénu na minimálnu dobu výstavby.

 

Výhody bazénov Myrtha® Design

Nadzemné bazény Myrtha® Design  a bazény do zeme Myrtha® Design majú výhody už pri navrhovaní tvaru pôdorysu. Sú prispôsobivé, môžu mať voľný tvar a rozmery podľa požiadaviek.

Rýchlosť osadenia luxusných bazénov Myrtha® Design s najvyššou kvalitou je súčasťou Myrtha® Technology už pri montáži. Zákazník ocení flexibilitu, akú poskytujú betónové a prefabrikované bazény pri zachovaní kvality, ktorá uspokojí aj najnáročnejších zákazníkov.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *